SI JANTUNG HATI (:

Saturday, April 13, 2013

|New Experiences,New Environment. Tq ALLAH♥ |

Assalamualaikum... dah lama x update blog nie kan... maklum lah bz sket. Hehe... Kepada yang tanya kat miss purple, bila miss purple nak update... ni la masanya miss purple nak update....

Alhamdulillah... Terima kasih YA ALLAH.18032013..tarikh keramat..miss purple dah pun dapat kerja...tetap..Pembantu Akauntan..nak tau x kat mane?hehe..kat Kementerian Pelancongan Malaysia.Alhamdulillah,rezeki ALLAH.. ada jugak kerja miss purple... hehe..mesti korang tertanya2,miss purple nie dah habis study ker? :) YES,semestinya belum habis lagi.buat masa nie,miss purple extend pengajian selama 1tahun,miss purple berjanji akan kembali sempurnakan Fisabilillah yang belum selesai.doakan miss purple yer!

Tips dapat kerja? senang jer... JANGAN MEMILIH KERJA...Jangan terlalu pentingkan kelulusan pendidikan yang kita ada. Ada kerja yang ade at depan mata... sapu jer... dan sambil tu boleh la cari keje lain lagi... Tak de la masa korang tu terbiar dengan penganguran yang x mendatangkan apa-apa untung tu kan? kan?

Ok.. untuk pengetahuan blogger-blogger.. Miss purple sekarang menetap di Putrajaya.. Jadi sekarang nie,masih berusaha menyesuaikan diri dengan kehidupan kota.haha..

Ok r.. cukup r dulu... nanti bila ada masa lagi.. miss purple update lagi la....hehe. nama pun berblog nak isi masa lapang kan... bukan zaman sekolah2 dulu... banyak masa nak update blog kan :) 
Miss purple tinggalkan korang sedikit scene2 yang sempat dirakam.Peace!No War.


#My Name#My Position#


#My breakfast#


#New Exvironment#

 
#New experience#



#Terima kasih#Syukran#Thank You#shoes#Purple#Pemberian seorang sahabat#


 #celik hati#celik minda#celik iman#



#dutch lady#chocolate Daim#


 #breakfast#lunch#dutch lady+bubur jagung#



#This is me#

::kata-kata buat kali ini:

"kerja biar ikhlas,kalau tak ikhlas aura negatif akan timbul"



Lots of love,





         
 ~Gadis biasa yang suka pada bulan + pantai 
and addicted with purple damn much~

1 comment:

S.K.A said...

Hehehehe..Alhamdulillah dpat jgk krja ttp :) tahniah Ella..jgn lpe lanje ambe mkan2 kt pntai ke nati :p krja elok2..smbg deg 2 blik..t dpat naek pgkat..ingat ALLAH n fmily k..